СУ "Николай Катранов" град Свищов

СОУ „Николай Катранов” е финалист в конкурса „Мтел талант“
СОУ „Николай Катранов” е финалист в конкурса „Мтел талант“

ади таланти и техните проекти в областта на изкуството, науката и културата. В конкурса бяха поканени да участват само първите 25 училища от цялата страна с най-висок успех от задължителните матури според класацията на МОН за изтеклата учебна година. 
Проектът на училището е със заглавие: „Животът е сцена, а всички ние сме актьори” и цели да осигури съвременни модерни условия за прилагане и утвърждаване на театъра като интерактивен модел в обучението по чужди езици, с цел повишаване на езиковата подготовка и комуникативните умения на учениците. 
Проектът на СОУ „Николай Катранов“ достигна до финалния етап на конкурса, където в рамките на един месец ще се състезава в електронно гласуване с проект на Американския колеж в град София.
На 27.10.2015 година беше сниман рекламния клип за училището. Режисьор беше Павел Колев - актьор и в главната роля - Люба Илиева, поп изпълнителка от предишния сезон на Х фактор.
Благодарим им, че направиха деня ни пъстър, емоционален, интересен, НЕЗАБРАВИМ!
Благодарим и на всички ученици, които приеха поканата да участват в рекламния клип и да представят своето училище.
Следващата седмица, клиповете на двете училища: СОУ „Николай Катранов”, Свищов и Американския колеж в София, ще бъдат качени в сайта на Мтел. 
Очакваме всички да ни подкрепите като гласувате за нас!


29/Окт/2015