СУ "Николай Катранов" град Свищов

Церемония за връчване на VІІІ годишни награди „Успелите деца на България”
Церемония за връчване на VІІІ годишни награди „Успелите деца на България”

"Няма успех без първа крачка...След нея идват стъпалата нагоре, за които талантът има нужда от усилия и характер" - Димитър Бербатов.
В уводната част но проекта „Успелите деца на България”, организаторите са написали: „Постиженията на български деца през годината е победа, заслужаваща специално внимание. Ние искаме учениците, които не просто имат талант, но и работят върху него и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях! Ние искаме тези деца да са утрешните успели българи, а днес - да са лидерите в своите училища!”
На Официалната церемония за връчване на VІІІ годишни награди бяха поканени учениците от СОУ „Николай Катранов”, включени в КЛУБ 2015: Любомира Димитрова VІІІ А клас, Виктория Георгиева от ІІІ Б клас номинирани в област наука и трима ученици от VІ А клас с класен ръководител Галя Иванова за благотворителен проект. На церемонията присъстваха директора на училището Генади Иванов, учителката Снежана Блажева и семействата на номинираните ученици. Празникът се проведе на 10.06.2016 година на открита сцена в Sofia Ring Mall. Събитието откри Изпълнителният директор на Sofia Ring Mall, Димитрос Папулис, а водеща на събитието беше Мария Силвестър. Димитър Бербатов лично връчваше наградите. Наградени бяха общо 9 деца от български училища в страната: по три във всяка област на изява /наука, изкуство и спорт/ от три възрастови групи. За всички присъстващи деца това беше един много вълнуващ празник, на който те имаха възможност да получат автографи и се снимат с Димитър Бербатов.
Под снимка на училището, която поканените от СОУ „Николай Катранов” подариха, Димитрина Ходжева-Изпълнителен директор на Фондация „Димитър Бербатов” е написала: „СОУ „Николай Катранов”- Свищов, благодарна съм на работата си, че ме срещна с вас! <3 На хора като вас се крепи малкото останало добро в тази държава... Обичам ви! „
А ние заедно със стотиците постове във Фейсбук на деца, родители и учители благодарим за празника, който накара децата ни да се чувстват специални и да вярват в своите таланти и успехи! Благодарим за емоцията, за невероятното изживяване, за перфектната организация и отношение към децата! Празника беше вдъхновяващ! С хора като Димитър Бербатов доброто в България ще стане завладяващо.
Благодарим!


13/Юни/2016