СУ "Николай Катранов" град Свищов

Училищен живот

 

Миш-маш по катрановски

СУ Николай Катранов - Свищов : Миш-маш по катрановски

Скъпи приятели на училище СОУ "Николай Катранов", очаквайте от февруари първия брой на обновения ни училищен вестник в електронен вариант "Миш-маш по катрановски", подготвен от учениците при СИП по журналистика и дебати с ръководител Елена Ангелова. 
Броят може да разгледате и прочетете от февруари към сайта на училището.

 

 

Файлове

Няма добавени файлове

Гласът на Катранов

СУ Николай Катранов - Свищов : Гласът на Катранов   Училищният вестник „Гласът на Катранов” се издава от 2003 г. Началото е поставено от Елена Шопова - преподавател по български език и литература и Евтим Иванов – педагогически съветник. В списването на вестника участват ученици с изявени литературни и творчески способности. На неговите страници се отразява разнообразния живот на училището, успехите на учениците в различни области, поместват се творби на ученици.

В редакционния състав на вестника участват преподавателите  Елена Ангелова, Ангел Ангелов, Виолета Трайчева, Галя Рошелова, Борислав Русанов, Веселина Страшимирова и Надя Мочкова.

Работата по издаването на вестника сплотява учениците, формира у тях умения за екипна работа и развива творческите им способности.

 

Файлове

Няма добавени файлове