„ЕВРОПЕЙСКИ ЗНАК ЗА КАЧЕСТВО“ ЗА ПРОЕКТ НА СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ“

С най-високата награда „Европейски знак за качество“ на програма „eTwinning“. е отличен международният проект „Code the Future“ на СУ „Николай Катранов“.
„Вашето училище е наградено с Европейския знак за качество за отличната работа в проекта на eTwinning „Code the Future“ („Кодирай бъдещето“). Това означава, че вашият труд, работата на вашите ученици и вашето училище са признати на най-високо европейско ниво. Вашият проект ще бъде показан в специална зона на Европейския портал на www.etwinning.net.“, пишат от екипа на програма „eTwinning“.
По-рано този месец стана ясно, че три от проектите на училището са наградени с „Национален знак за качество“ на програмата. Освен проектa „Code the Future (Кодирай бъдещето)“, това са „In the world of the school of the futurе (В света на училището на бъдещето)“ и „Пътешествието на Читателски STEAM клубове“.
Поздравления за координаторите: г-жа Оля Михова, г-жа Йорданка Илиева и г-жа Стефка Николаева, както и за всички учители и ученици, участвали в проектните дейности!