ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ НА НВО IV КЛАС

🏆 35 шестици и 37 петици получиха на изпитите от Националното външно оценяване четвъртокласниците на СУ „Николай Катранов“.

📖 По български език и литература отличните оценки са 26 на брой, а оценките „Много добър“ – 21 на брой. Най-висок резулат на този изпит от 96 точки е защитила Габриела Николаева Никифорова от IV „в“ клас. С 95 точки са Гергана Георгиева Костадинова от IV „б“ клас и Калоян Руменов Кънчев от IV „а“ клас.

📊 По математика отличните оценки са 9 на брой, а оценките „Много добър“ са 16. С най-висок резултат от максималните 100 точки е Калоян Руменов Кънчев от IV „а“ клас. С отлични оценки и на двата изпита са 9 ученици: Виктория Валентинова Русанова, Захра Мохамадбакер Сарвари, Изабела Фроис Наумов, Илиян Галинов Илиев, Калоян Руменов Кънчев и Никола Валентинов Панайотов – от IV „а“ клас; Дариян Златков Стефанов и Радостин Бориславов Христов от IV „б“ клас; и Боян Мирославов Димитров – от IV „в“ клас.

✅ Други 14 ученици са с резултат 5,50 от двата изпита.

✅ С най-висок резултат като общ сбор точки от двата изпита са: Калоян Руменов Кънчев от IV „а“ клас – с максимален резулатат от 100 точки на изпита по математика и 95 точки на изпита по БЕЛ; Радостин Бориславов Христов от IV „б“ клас – с 94 точки на изпита по математика и 93 точки на изпита по БЕЛ; и Никола Валентинов Панайотов от IV „а“ клас – с 94 точки на изпита по БЕЛ и 92 точки на изпита по математика.

🙏 Поздравления за отличното представяне на нашите четвъртокласници и техните учители:на IV „а“ клас – г-жа Ценка Димитрова, класен ръководител и г-жа Иваничка Георгиева, учител в ЦДО групана IV „б“ клас – г-жа Милена Бернардова, класен ръководител и г-жа Галя Великова, учител в ЦДО групана IV „в“ клас – г-жа Петя Попова, класен ръководител и г-жа Шенгюл Якубова, учител в ЦДО група.

❤️ Браво! Гордеем се с вас!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *